Redan i skolåren var jag intresserad av det här med människors tänk. Fast när jag var liten så tyckte jag att utbildningarna verkade så intetsägande, inrutade, stela och tråkiga.

Det var egentligen först när Wayne W Dyer kom med boken ”Älska dig själv” som det blev riktigt spännande. Boken som gjorde det svåra så mycket enklare.

Jag designar designar en session tillsammans med dig utefter din profil och dina behov.Inom oss finns många gånger omedvetna tanke-och känslomönster som blockerar oss från att uppnå det vi vill och därav är var och enav oss unika. Detta för att kunna leva i linje med vår inre sanna tro övertygelser och värderingar och för att kunna uppnå kraftfulla och bestående resultat.

Genom åren har jag läst en hel del kurser och utbildningar i personlig utveckling. Stresscoach, Mental tränare, Internationell Certifierad Coach ”ICC”. I allt detta tyckte nog att det behövdes mer inspiration och kunskap, många vill inte bara ha coaching de vill ha kunskap rådgivning handledning också. Så jag valde att utbilda mig till Certifierad NLP trainer. Certifiering i LAB-profile (Language & Behavior) och Metamedicin. Utbildar mig nu inom Metahealth på Masternivå som jag ser som det slutgiltiga som sammanfogar det hela.

IMMA          lic_mentaltranare       inlpo_logo_small       Sucess                ICC

Jag har arbetat som interncoach både på Renova AB för ett affärsprojekt, Qulturum  som coach för Senior Alert och även som arbetsmarknadscoach för Ungdomsgarantin.

Det finns en artikel om Hans J i coachinguiden http://www.coachingguiden.se/gemytlig-goteborgare-som-tankar-halsa/ som kan vara av läsvärde.